2009. szeptember 24. csütörtök, 08:52

Legyen saját szakácskönyved - TasteBook

Szerző: Nappi
Értékelés:
(2 értékelés)
www.tastebook.com www.tastebook.com
Bizonyára már másban is felmerült már annak az igénye, hogy a receptjeit valamilyen kulturált formában rendszerezze. Ennek sokféle módja akad, a receptek dobozban gyűjtésétől a lefűzésen át, számítógépes blogon gyűjtésig. Most egy olyan formát szeretnék bemutatni, ami akár karácsonyi, vagy születésnapi ajándéknak is nagyon kiváló és ötletes, ráadásul nagyon minőségi: egy igazi nyomdai recept szakácskönyv a saját receptjeinkkel!
a www.tastebook.com weboldalon saját szakácskönyvet készíthetünk. A kifejezetten receptek rendszerezésére és tárolására szolgáló, egyedi technológiájó szétnyitható spirálkötésű könyvek később tovább bővíthetők újabb lapokkal.

A honlapon keresztül feltölthetők a képek, receptek, és azonnal meg is tekinthető a könyv egy lapozható elektronikus formátumban. A rendszer sajátossága, hogy nem csak a saját receptjeinkből állítható elő a szakácskönyv, hanem a már feltöltött többi receptből is.
A könyv elkészítéséhez videó segítség is rendelkezésünkre áll.

Sajnos tudomásunk szerinte jelenleg Magyarországra még nem szállítanak, de a közeljövőben számítani lehet rá. Addig is ha nagyon szeretnénk keressünk meg egy külföldi rokont, vagy választhatunk a Magyarországon is elérhető fotó könyv szolgáltatásokból.

Fotó könyvek

A fotó könyv szolgáltatás is általában online rendszeren keresztül működik. Feltöltjük a speciális szoftverrel a képeket, szövegeket, majd a formázás után megrendeljük, és a cég postázza számunkra a kész kinyomtatott könyvet. Ezek ugyan nem kifejezetten a receptek gyűjtésére valók, hiszen egy valódi könyvet kapunk eredményként, de ajándéknak kitűnők.

Melyikünk barátnője vagy anyukája ne örülne egy ilyen egyedi ajándéknak?

Pl: http://www.cewe-fotokonyv.hu
Módosítás: 2010. február 10. szerda, 09:29
Nappi

Nappi

E-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezd a Javascript használatát, hogy megtekinthesd.
A kategória további receptjei: Zsuzsi főz - gasztroblog »

Szólj hozzá